/  5
عنوان : پیام ریاست دانشكده پیراپزشكی از مسیر راهپیمایی عظیم كربلا و اربعین حسینی به مناسبت ضایعه اسفناك در گذشت مرحوم دكتر شیرعلی

بسم الله الرحمن الرحیم

پیام ریاست دانشکده پیراپزشکی از مسیر راهپیمایی عظیم کربلا و اربعین حسینی به مناسبت ضایعه اسفناک در گذشت مرحوم دکتر شیرعلی

بازگشت و عروج جانگذار فرزند عزیزم جناب آقای دکتر سعید شیرعلی در کمال نا باوری و تأسف قلب مرا بشدت اندوهگین و روح مرا متالم ساخت دکتر شیرعلی نمونه ای کم نظیر در عشق و دانش و ادب و اخلاق بود این ضایعه اندوه بار را از اعماق قلب غمگینم به بازماندگانش تسلیت گفته و به نیابت از او و به همراه روح شادش راهپیمایی اربعین را به پایان میرسانم و برای روح پر فتوحش از خداوند متعال غفران، آرامش و بهشت برین در کنز اولیاء طاهرین و برای بازماندگان عزیزش صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

اینجانب خود را در غم فراغش و این مصیبت بزرگ با بازماندگانش شریک دانسته و خود را نه تنها معلم بلکه پدر معنوی اش میدانم.

با تقدیم عمیق ترین احساس اندوه و احترامات فائقه به خانواده مرحوم همه عزیزان و دکتر سعید شیرعلی فقیدم.

دکتر محمدطه جلالی

ریاست دانشکده پیراپزشکی