عنوان : به مناسبت سالروز انقلاب اسلامی جشن با شكوهی در تاریخ 20/11/95 با حضور اساتید اعضاء هیئت علمی و كاركنان در سالن كنفرانس دانشكده برگزار گردید

بهمناسبت سالروز انقلاب اسلامی جشن با شکوهی در تاریخ 20/11/95 با حضور اساتید اعضاء هیئت علمی و کارکنان در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید، و از نفرات برتر شرکت کنندگان در مسابقات دهه فجر، (مسابقه تهیه کیک و شیرینی پزی، مسابقه تیراندازی و مسابقه نقاشی کودکان ویژه فرزندان پرسنل و اساتید  با موضوع دهه مبارک فجر (انقلاب)) و همچنین از مشاور فرهنگی دانشکده و یکی از فعالین عرصه نماز و قرآن با اهداء جوایز تقدیر به عمل آمد.

برنامه های فرهنگی برگزار شده در دانشکده پیرا پزشکی به مناسبت دهه مبارک

-           آذین بندی دانشکده و پخش آهنگ های مناسبتی درایام دهه فجر

-          شرکت در راهپیمایی یکپارچه دانشگاه وتدارک صبحانه برای کارکنان دانشکده

-          برگزاری ایستگاه فجر و پذیرایی از کلیه ی کارکنان و مراجعین دانشکده

-          سخنرانی امام جماعت محترم دانشکده به مناسبت دهه فجر بین نماز ظهر و عصر در نمازخانه دانشکده

-          آغاز کلاس های چرم دوزی پیشرفته برای بانوان شاغل در دانشکده

-          آغاز ثبت نام کلاس های هنری ، ورزشی و علمی جهت کارمندان آقا

-          برگزاری مسابقه ی شیرینی پزی ویژه کلیه پرسنل و اساتید دانشکده

-          برگزاری مسابقه نقاشی در سه رده سنی زیر 5 سال ، بین 5 تا 10 سال و بین 10 تا 15 ویژه فرزندان پرسنل و اساتید

-          افتتاح سالن ورزش دانشکده

-          برگزاری مسابقه تیراندازی با سلاح بادی ویژه کلیه پرسنل ، اساتید و فرزندان بالای 15 سال ایشان

-          برگزاری جشن پر شور انقلاب با حضور معاونین محترم دانشکده ، امام جماعت جناب حجت الأسلام حاج آقا انصاری و سایر اساتید و کارکنان محترم دانشکده که با اهدای لوح تقدیر به دونفر مشاور فرهنگی دانشکده و یکی از فعالین عرصه نماز و قرآن و البته اهدای جوایز نفرات برتر مسابقات دهه مبارک فجر، به پایان رسید .