/  3
عنوان : برگزاری آیین روپوش سفید در روز سه شنبه مورخ :17/12/95 جهت 5 گروه : علوم آزمایشگاهی ، تغذیه ، پرتو درمانی ، هوشبری و فنآوری اطلاعات سلامت ، با حضور معاونین محترم مالی ، اداری و فرهنگی ، دانشجویی ، اساتید محترم این گروه ها و دانشجویان ، در محل سالن كنفرانس دانشكده پیرا پزشكی ، برگزار گردید .

برگزاری آیین روپوش سفید در روز سه شنبه مورخ :17/12/95 جهت 5 گروه : علوم آزمایشگاهی ، تغذیه ، پرتو درمانی ، هوشبری و فنآوری اطلاعات سلامت ، با حضور معاونین محترم مالی ، اداری و فرهنگی ، دانشجویی ، اساتید محترم این گروه ها و دانشجویان ، در محل سالن کنفرانس دانشکده پیرا پزشکی ، برگزار گردید .

در این مراسم جناب آقای دکتر انصاری استاد پیشکسوت رشته ی تغذیه ضمن تبریک به دانشجویان فوق الذکر و مهم شمردن این مرحله از زندگی ایشان ، از نامبردگاان خواستند ، جهت رسیدن به رشد و تعالی در همه ی زمینه ها به ویژه در مسیر تحصیل ، خود را برای پذیرش علم و شکوفایی هر چه بیشتر  در این راه پر فراز و نشیب  آماده  نمایند و در شرایط سخت همواره دست از تلاش و کوشش برندارند .

در نهایت مراسم با قرائت سوگند نامه توسط دانشجویان خاتمه یافت .