• تعداد بازدید : 154
درخشش و افتخارات آموزشی دانشكده پیراپزشكی در دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری سال 98- 97

درخشش و افتخارات آموزشی دانشکده پیراپزشکی در دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری سال 98- 97

دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در روزدوشنبه 27 خرداد ماه سا ل جاری  و به مناسبت بزرگداشت مقام معلم و شهادت استادفرزانه آیت اله شهید مرتضی مطهری راس ساعت 10 صبح در سالن شهدای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید و پخش سرودجمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده در این مراسم دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه، دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی رییس دفتر استانی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان ، جمعی از روسای دانشکده ها و اعضای هیئت علمی و مدیران گروه های آموزشی و مسئولین دانشگاه حضورداشتند.

در ادامه دکتر حاتم بوستانی گزارش کاملی از اهداف، محورها وحیطه های جشنواره ،نحوه داوری و انتخاب فرایندهای برتر و اساتید برترآموزشی ارائه نمود.

در این مراسم از 7 نفر از اعضای هیئت علمی بازنشسته و 14 نفر از اساتید برتر آموزشی و 5 نفر از اساتید برتر جوان و فعالان عرصه آموزش مجازی و دفاتر توسعه نمونه دانشکده ها و نیز صاحبان فرایندهای برتر، مجریان وهمکاران ایشان به ترتیب جدول پیوست  معرفی و ضمن تقدیر از زحمات ایشان هدیه و لوح یادبود تقدیم این عزیزان گردید.

در پایان مراسم غرفه های برتر نمایشگاه به ترتیب دانشکده پیراپزشکی ، علوم توان بخشی و دندانپزشکی معرفی و هدایایی نیز تقدیم نمایندگان گردید.

دانشکده برتر  در ارائه آموزش های مجازی - در میان دانشکده های دانشگاه

EDO  نمونه در راستای ارزیابی استاندارهای اعتبار بخشی - درمیان دانشکده های دانشگاه

غرفه برتر آموزشی  دانشکده  درمیان دانشکده های دانشگاه

گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی