فایل ها
- طرح درس اصول اموزش و مشاوره تغذیه (دکتر پیر عباسی)
- فرم طرح دوره تغذیه اساسی 1(دکتر جعفری راد)
- فرم طرح دوره روش تحقیق(دکتر جعفری راد)
- فرم طرح دوره مکمل ها غذایی(دکتر جعفری راد)
- فرم طرح دوره مدیریت و برنامه های تغذیه ای دکترا(دکتر جعفری راد)
- فرم طرح دوره تغذیه پیشرفته 1(دکتر جعفری راد-دکتر منصوری)
- طرح درس کاربرد رایانه(دکتر خلیلی مقدم)
- طرح درس بیماری های ناشی از سوء تغذیه (دکتر خلیلی مقدم)
- زبان تخصصی 1404(دکتر نوری)
- طرح درس تداخل غذا-دارو(دکنر حلی- دگنر زیلایی)
- طرح درس تغذیه در دوران های زندگی(دکتر منصوری- دکتر زیلایی)
- طرح درس رژیم درمانی 2( دکتر زیلایی)
- طرح درس تغذیه اساسی 2(دکتر منصوری- دکتر زیلایی)
- طرح درس تغذیه سلولی مولکولی پیشرفته(دکتر حسینی)
- طرح درس تنظیم متابولیسم(دکتر حسینی)
- بهداشت و مسمویت غذایی(دکتر صباحی)
- طرح درس اصول نگهداری مواد غذایی(دکتر صباحی)
- طرح درس آزمایشگاه میکروب شناسی موادغذایی(دکتر صباحی)
- طرح درس ایمنی و کیفیت چربی های و روغن های خوراکی(دکتر صباحی)
- طرح درس مباحث ویژه ایمنی موادغذایی(دکتر صباحی)
- طرح درس میکروب شناسی موادغذایی(دکتر صباحی)
- طرح درس ایمنی آب آشامیدنی و نوشیدنیها(دکتر صباحی)
- طرح درس ایمنی غلات میوه و سبزی(دکتر صباحی)
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: