اهداف راهبردی و استراتژیک گروه
اهداف راهبردی و استراتژیک گروه تغذیه:
1- تربیت کارشناسان تغذیه به منظور تأمین نیروی انسانی ماهر در زمینههای مرتبط با کاربرد علومتغذیه در جامعه و تنظیمهای برنامه های تغذیه گروهی .
2- تأمین کارشناسان تغذیه به منظور همکاری در بخشهای مختلف بیمارستانی و ارائه مشاوره رژیم درمانی برای بیماران .
3- ارتقاء گسترش دورههای تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D ) .
4- گسترش دانش تغذیه در جامعه به منظور ارتقاء سطح سلامتی، بهبود کیفیت زندگی و رشد اقتصادی .
5- جذب نیروهای متخصص و کارآمد در حیطههای مرتبط با علوم تغذیه و صنایع غذایی .
6- برقراری روابط علمی – پژوهشی با مراکز صنعتی مهم در منطقه .
7- انجام پژوهشهای تغذیهای در سطوح مختلف توصیفی – تحلیلی ، اپیدمیولوژیک و مداخلهای .
8- توسعه و حمایت از برقراری روابط علمی با مراکز بهداشتی – درمانی، گروههای علوم پایه و بالینی دانشگاه و دیگر مراکز علمی – پژوهشی داخل و خارج از کشور .
9- شناسایی و بیان کمبودهای تغذیهای در مناطق مختلف کشور (بویژه در سطح استان) و ارائه راههای برطرف ساختن مشکلات تغذیهای با توجه به امکانات موجود .
10- شناسایی گروه های آسیب پذیر از نظر تغذیه ای و انجام افدامات لازم جهت معرفی و رفع مشکل آنان.
اهداف آموزشی و پژوهشی گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
1. ایجاد تفکر خالق و نقادانه در دانش آموختگان گروه
2. تنظیم اهداف براساس اهداف بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سطح جامعه
3. تنظیم و ارائه برنامههای بهداشت و ایمنی مواد غذایی منطبق با نیازهای ملی و منطقهای
4. تأکید بر پیشگیری از بیماریهای ناشی از غذا در جامعه
5. تأکید بر بهبود و ارتقاء سلامت غذا
6. طراحی برنامه آموزش مبتنی بر نقش و وظایف حرفه ای
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: