اهداف راهبردی و استراتژیک گروه

اهداف راهبردی و استراتژیک گروه تغذیه:

1- تربیت کارشناسان تغذیه به منظور تأمین  نیروی انسانی ماهر در زمینه‌های مرتبط  با کاربرد علوم‌تغذیه در جامعه و تنظیم‌های برنامه های تغذیه گروهی .

 

2- تأمین کارشناسان تغذیه به منظور همکاری در بخش‌های مختلف  بیمارستانی و ارائه مشاوره رژیم درمانی برای بیماران .

 

3-  ارتقاء گسترش دوره‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D ) .

 

4- گسترش دانش تغذیه در جامعه به منظور ارتقاء سطح سلامتی، بهبود کیفیت زندگی و رشد اقتصادی .

 

5-  جذب نیروهای متخصص و کارآمد در حیطه‌های مرتبط با علوم تغذیه و صنایع غذایی .

 

6-  برقراری روابط علمی – پژوهشی با مراکز صنعتی مهم در منطقه .

 

7-  انجام پژوهش‌های تغذیه‌ای در سطوح مختلف توصیفی – تحلیلی ، اپیدمیولوژیک و مداخله‌ای .

 

8- توسعه و حمایت از برقراری روابط علمی با مراکز بهداشتی – درمانی، گروه‌های علوم پایه و بالینی دانشگاه و دیگر مراکز علمی – پژوهشی داخل و خارج از کشور .

 

9-   شناسایی و بیان کمبودهای تغذیه‌ای در مناطق مختلف کشور (بویژه در سطح استان) و ارائه راه‌های  برطرف ساختن مشکلات تغذیه‌ای با توجه به امکانات موجود . 

10- شناسایی گروه های آسیب پذیر از نظر تغذیه ای و انجام افدامات لازم جهت معرفی و رفع مشکل آنان.

 

اهداف آموزشی و پژوهشی گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی

 

1. ایجاد تفکر خالق و نقادانه در دانش آموختگان گروه

2. تنظیم اهداف براساس اهداف بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سطح جامعه

3. تنظیم و ارائه برنامههای بهداشت و ایمنی مواد غذایی منطبق با نیازهای ملی و منطقهای

4. تأکید بر پیشگیری از بیماریهای ناشی از غذا در جامعه

5. تأکید بر بهبود و ارتقاء سلامت غذا

6. طراحی برنامه آموزش مبتنی بر نقش و وظایف حرفه ای