طرح درس گروه آموزشی ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
فایل ها
- طرح دوره شیر و فرآورده های آن( دکتر سحر صباحی)
- طرح دوره عفونت و مسمومیت غذایی( دکتر سحر صباحی)
- طرح دوره میکروب شناسی( دکتر سحر صباحی)
- طرح دوره میکروب عملی( دکتر سحر صباحی)
- طرح دوره ایمنی و کیفیت لبنیات( دکتر سحر صباحی)
- طرح دوره اثر فرآیند بر مواد غذایی( دکتر سحر صباحی)
- طرح دوره سیستم_های ایمنی مواد غذایی(دکتر سید محمد علی نوری)
- بهداشت شیر و فرآورده_های آن-(دکتر نوری-دکتر صباحی)
- کنترل بهداشتی اماکن تهیه تولید و نگهداری مواد غذایی(دکتر محمد هاشمی)
- شیمی مواد غذایی(دکتر محمد هاشمی)
- ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده ها(دکتر محمد هاشمی)
- کارآموزی صنایع غذایی\n(دکترسید محمد نوری)
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: