طرح ها تحقیقاتی گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی(پنج سال اخیر)

 

تعیین توانایی آب الکترولیز خنثی به تنهایی و توام با اسید استیک و اسید لاکتیک در کاهش میزان باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ

دکتر سید محمد علی نوری

1398

بررسی وضعیت آموزش در عرصه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برای ارتقاء سطح پاسخگویی نظام سلامت

دکتر سید محمد علی نوری

1398

بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی دریافتی و خطر سندرم روده تحریک پذیر در شهر اهواز

دکتر سحر صباحی

1398

بررسی اثر ترکیبی آب الکترولیز خنثی و اسید های ارگانیک برای غیر فعال سازی اشریشیاکلی O157: H7 در قارچ دکمه ای و مقایسه اثر آن با آب هیدروژنه و هیپوکلریت سدیم

دکتر سید محمد علی نوری

1398

بررسی اثر نانوذرات زنیان بر رشد باکتری اشریشیا کلی و لیستریا مونوسایتوژنز در ماهی قزل آلا

دکتر سید محمد علی نوری

1398

طراحی چارچوب نظارت بر اجرای صحیح کوریکولوم های آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

دکتر سید محمد علی نوری

1399

بررسی تاثیر آب غنی از اکسیژن به عنوان کمک درمان حمایتی در بهبودی وضعیت بالینی بیماران مبتلا به COVID 19

دکتر مسعود ویسی

1399

ارزیابی اثر محافظتی جنتسیک اسید بر سمیت کلیوی ناشی از جنتامایسین در موش بزرگ آزمایشگاهی

دکتر سید محمد علی نوری

1400

ارزیابی آلودگی میکروبی تغذیه لوله ی روده ای همراه با تعیین توالی 16SrRNA در بیمارستان های آموزشی اهواز در بازه زمانی 3 ماهه در سال 1400

دکتر سحر صباحی

1400

استفاده از برخی باکتری‌های لاکتیک اسید در تهیه سیب و موز خشک شده فراسودمند

دکتر سحر صباحی

1400

جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده های لبنی گاومیش و بررسی خواص ضدمیکروبی ، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی سویه ها در اهواز

دکتر سحر صباحی

1400

بررسی فعالیت های ضد میکروبی، ضد سرطانی، ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی پست بیوتیک های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ساکارومایسس سرویزیه جداسازی شده از محصولات غذایی در شرایط برون زی

دکتر سحر صباحی

1400

بررسی فراوانی و پروفایل مقاومت آنتی بیوتیکی انتروباکتر در شیر خشک مصرفی در NICU بیمارستان رازی اهواز در سال 1400

دکتر سحر صباحی

1400

بررسی فعالیت های ضد میکروبی، ضد سرطانی، ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی پست بیوتیک های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ساکارومایسس سرویزیه جداسازی شده از محصولات غذایی در شرایط برون زی

دکتر سحر صباحی

1400

بررسی پتانسیل درمانی اگزوزوم های سلول های بنیادی بندناف تحریک شده با LPS در بهبود فیبروز کبدی القاء شده با تتراکلرید کربن در موش بزرگ آزمایشگاهی ویستار

دکتر سحر صباحی

1400

طراحی محیط کشت انتخابی-اختصاصی حاوی ترکیبات زیست فعال گیاهی و میکروبی جهت بهبود رشد باکتری های اسید لاکتیک تحت عنوان LABrich

دکتر سحر صباحی

1401

بررسی اثر نانوذرات لیپید جامد حاوی اسانس زیره سیاه بر افزایش ماندگاری همبرگر و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز و اشریشیا کلای 7H:157O و سالمونلا تیفی موریوم در دمای یخچالی

دکتر سحر صباحی

1401

بررسی مقایسه ای اثر پوشش آلژینات حاوی نانوذرات جامد لیپیدی اسانس رزماری و متابولیت های باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور در اهواز در سال 1402

دکتر سید محمد علی نوری

1401

افزایش خواص تغذیه ای حبوبات با تخمیر حالت جامد توسط قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)

دکتر سید محمد علی نوری

1401

بهبود عملکرد بیوپلیمر برپایه متیل سلولز/ نانوفیبر کیتوزان و لاکتوفرین بارگزاری شده در سامانه چارچوب های آلی-فلزی برای بسته بندی مواد غذایی

دکتر سید محمد علی نوری

1401

ساخت نانوالیاف چندکاره هوشمند/فعال بر اساس ماتریس های پلی کاپرولاکتون حاوی چارچوب های آلی-فلزی با آنتوسیانین آقطی سیاه (Sambucus nigra L) برای نظارت بر تازگی ماهی سالمون

دکتر سید محمد علی نوری

1402

بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی و سردردهای میگرنی: یک مرور نظام مند مبتنی بر مطالعات مشاهده ای

دکتر سید محمد علی نوری

1402

استفاده از لجن لبنی و کنجاله سویا به عنوان یک بستر ارزان قیمت و در دسترس جهت تولید اسید پروپیونیک و ویتامین B12

دکتر سحر صباحی

1402

بررسی تأثیر مکمل یاری با پروبیوتیک چند گونه ای بر درجه افسردگی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به بیماری های التهابی روده: یک کارآزمایی تصادفی سازی شده با کنترل دارونما

دکتر سحر صباحی

1402

تعیین غلظت آفلاتوکسین M1 در منابع شیر گاومیش و ارزیابی خطر سلامتی مبتنی بر مطالعات مشاهده ای براساس مرور نظام مند و متاآنالیز

دکتر سید محمد علی نوری

1403