طرح ها تحقیقاتی گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی(پنج سال اخیر)
تعیین توانایی آب الکترولیز خنثی به تنهایی و توام با اسید استیک و اسید لاکتیک در کاهش میزان باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ |
دکتر سید محمد علی نوری |
1398 |
بررسی وضعیت آموزش در عرصه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برای ارتقاء سطح پاسخگویی نظام سلامت |
دکتر سید محمد علی نوری |
1398 |
بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی دریافتی و خطر سندرم روده تحریک پذیر در شهر اهواز |
دکتر سحر صباحی |
1398 |
بررسی اثر ترکیبی آب الکترولیز خنثی و اسید های ارگانیک برای غیر فعال سازی اشریشیاکلی O157: H7 در قارچ دکمه ای و مقایسه اثر آن با آب هیدروژنه و هیپوکلریت سدیم |
دکتر سید محمد علی نوری |
1398 |
بررسی اثر نانوذرات زنیان بر رشد باکتری اشریشیا کلی و لیستریا مونوسایتوژنز در ماهی قزل آلا |
دکتر سید محمد علی نوری |
1398 |
طراحی چارچوب نظارت بر اجرای صحیح کوریکولوم های آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز |
دکتر سید محمد علی نوری |
1399 |
بررسی تاثیر آب غنی از اکسیژن به عنوان کمک درمان حمایتی در بهبودی وضعیت بالینی بیماران مبتلا به COVID 19 |
دکتر مسعود ویسی |
1399 |
ارزیابی اثر محافظتی جنتسیک اسید بر سمیت کلیوی ناشی از جنتامایسین در موش بزرگ آزمایشگاهی |
دکتر سید محمد علی نوری |
1400 |
ارزیابی آلودگی میکروبی تغذیه لوله ی روده ای همراه با تعیین توالی 16SrRNA در بیمارستان های آموزشی اهواز در بازه زمانی 3 ماهه در سال 1400 |
دکتر سحر صباحی |
1400 |
استفاده از برخی باکتریهای لاکتیک اسید در تهیه سیب و موز خشک شده فراسودمند |
دکتر سحر صباحی |
1400 |
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده های لبنی گاومیش و بررسی خواص ضدمیکروبی ، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی سویه ها در اهواز |
دکتر سحر صباحی |
1400 |
بررسی فعالیت های ضد میکروبی، ضد سرطانی، ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی پست بیوتیک های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ساکارومایسس سرویزیه جداسازی شده از محصولات غذایی در شرایط برون زی |
دکتر سحر صباحی |
1400 |
بررسی فراوانی و پروفایل مقاومت آنتی بیوتیکی انتروباکتر در شیر خشک مصرفی در NICU بیمارستان رازی اهواز در سال 1400 |
دکتر سحر صباحی |
1400 |
بررسی فعالیت های ضد میکروبی، ضد سرطانی، ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی پست بیوتیک های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ساکارومایسس سرویزیه جداسازی شده از محصولات غذایی در شرایط برون زی |
دکتر سحر صباحی |
1400 |
بررسی پتانسیل درمانی اگزوزوم های سلول های بنیادی بندناف تحریک شده با LPS در بهبود فیبروز کبدی القاء شده با تتراکلرید کربن در موش بزرگ آزمایشگاهی ویستار |
دکتر سحر صباحی |
1400 |
طراحی محیط کشت انتخابی-اختصاصی حاوی ترکیبات زیست فعال گیاهی و میکروبی جهت بهبود رشد باکتری های اسید لاکتیک تحت عنوان LABrich |
دکتر سحر صباحی |
1401 |
بررسی اثر نانوذرات لیپید جامد حاوی اسانس زیره سیاه بر افزایش ماندگاری همبرگر و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز و اشریشیا کلای 7H:157O و سالمونلا تیفی موریوم در دمای یخچالی |
دکتر سحر صباحی |
1401 |
بررسی مقایسه ای اثر پوشش آلژینات حاوی نانوذرات جامد لیپیدی اسانس رزماری و متابولیت های باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور در اهواز در سال 1402 |
دکتر سید محمد علی نوری |
1401 |
افزایش خواص تغذیه ای حبوبات با تخمیر حالت جامد توسط قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus) |
دکتر سید محمد علی نوری |
1401 |
بهبود عملکرد بیوپلیمر برپایه متیل سلولز/ نانوفیبر کیتوزان و لاکتوفرین بارگزاری شده در سامانه چارچوب های آلی-فلزی برای بسته بندی مواد غذایی |
دکتر سید محمد علی نوری |
1401 |
ساخت نانوالیاف چندکاره هوشمند/فعال بر اساس ماتریس های پلی کاپرولاکتون حاوی چارچوب های آلی-فلزی با آنتوسیانین آقطی سیاه (Sambucus nigra L) برای نظارت بر تازگی ماهی سالمون |
دکتر سید محمد علی نوری |
1402 |
بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی و سردردهای میگرنی: یک مرور نظام مند مبتنی بر مطالعات مشاهده ای |
دکتر سید محمد علی نوری |
1402 |
استفاده از لجن لبنی و کنجاله سویا به عنوان یک بستر ارزان قیمت و در دسترس جهت تولید اسید پروپیونیک و ویتامین B12 |
دکتر سحر صباحی |
1402 |
بررسی تأثیر مکمل یاری با پروبیوتیک چند گونه ای بر درجه افسردگی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به بیماری های التهابی روده: یک کارآزمایی تصادفی سازی شده با کنترل دارونما |
دکتر سحر صباحی |
1402 |
تعیین غلظت آفلاتوکسین M1 در منابع شیر گاومیش و ارزیابی خطر سلامتی مبتنی بر مطالعات مشاهده ای براساس مرور نظام مند و متاآنالیز |
دکتر سید محمد علی نوری |
1403 |
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: