برنامه های عملیاتی، عملکردها و وظایف گروه
1) حوزه آموزشی
- شرکت تمامی اعضاء هیئت علمی گروه در کارگاه های توانمندسازی آموزشی و پژوهشی
- تامین امکانات لازم برای استفاده از وسایل کمک آموزشی و گسترش آموزش مجازی (حداقل 20 درصد دروس).
- ارزشیابی برنامه های آموزشی گروه با همکاری اعضاء
- تهیه طرح درسی برای تمامی واحدهای درسی در مقاطع مختلف
- تکمیل پرونده ارزشیابی اساتید و دادن باز خورد ارزشیابی به تمامی اساتید جهت ارتقاء آموزشی
- افزایش پست های هیئت علمی و کارشناسی گروه
- جذب هیئت علمی توانمند و کار آمد در گرایشهای جدید مرتبط با ایمنی، کیفیت و سلامت غذا
- توسعه تحصیلات تکمیلی رشته بهداشت و ایمنی موادغذایی در گرایشهای جدید (حداقل 1 رشته جدید مورد نیاز کشور (علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی))
- پذیرش دانشجوی خارجی و دانشجو در دوره های پسا دکتری
- آموزش نظری دانشجویان کارشناسی ارشد در زمینه دروس مرتبط با ایمنی موادغذایی، کنترل کیفیت موادغذایی، روش تحقیق، سلامت غذا و ارتباط با صنعت غذا
- آموزش عملی دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی در زمینه های مختلف ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی
- همکاری آموزشی در دوره های بازآموزی تخصصی جهت فارغ التحصیلان رشته بهداشت و ایمنی موادغذایی در زمینه ایمنی و کنترل میفیت موادغذایی و ایجاد ایده های فناورانه
2)حوزه تحقیقات و فناوری
- شرکت تمامی اعضاء هیئت علمی گروه در کارگاه های توانمندسازی پژوهشی
- شرکت تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه در کارگاه های توانمندسازی پژوهشی
- هدایت پایان نامه های دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد در جهت اولویتهای پژوهشی دانشگاه و نیاز های جامعه
- جذب Grant داخلی و خارجی و انجام طرح مشترک با سایر نهاد ها و ارگان های داخلی و خارجی
- عقد قرارداد همکاری با مراکز تحقیقاتی دانشگاه و سایر دانشگاهها
- تربیت نیروهای کارآمد در ایمنی و بهداشت مواد غذایی جهت کنترل بیماریهای ناشی از غذا و در نتیجه ارتقا سطح بهداشتی و کیفی مواد غذایی در جامعه
ارتقا کارآفرینی در گروه و دانش آموختگان:
- جلب مشارکت ذینفعهای پژوهش در صنعت غذا از جمله صنایع و بخش خصوصی، همکاری با شرکتهای دانش بنیان
- ترغیب و ایجاد پتانسیل جهت تاسیس شرکتهای دانش بنیان و ارتباط با بازار کار
- اطلاع رسانی و مشخص نمودن موقعیتهای شغلی به دانش آموختگان
- ارتقا مشارکت اعضای هیات علمی، فراگیران، دانش آموختگان و کارشناسان در تدوین برنامههای کار آفرینی در گروه
توانمندی ها و صلاحیت های مورد انتظار از دانش آموختگان:
با مشارکت سایر گروههای مختلف آموزشی دانشکده انتظار می رود فارغ التحصیلان این توانمندیها را داشته باشند:
کارشناسی ارشد: کوشش در جهت ایجاد بستر مناسب برای گسترش و ترفیع علوم و صنایع غذایی، کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی از تولید تا مصرف، همچنین فراهم نمودن زمینه همکاری های علمی با افراد و مراکز علمی – پژوهشی، سازمان های دولتی و غیر دولتی داخلی و بین المللی براساس ضوابط دانشگاه
- مهارتهای ارتباطی-تعامل قبول مسئولیت فنی کارخانجات تولیدی و انجام آزمایشات کنترل کیفی و بهداشتی محصولات غذایی، بهینه سازی خطوط تولید و کاهش ضایعات، ارایه فرمولاسیون های جدید غذایی با استفاده از اجزا زیست فعال، کاربردهای تکنیک های مختلف فرمولاسیون در مقیاس صنعتی
- : مهارتهای ارتباطی-تعامل، آموزش، پژوهش و نگارش مقالات علمی، تفکر نقادانه و مهارتهای حل مسئله، سرپرستی و اجراء پروژههای مختلف تحقیقاتی، مهارتهای مدیریت
ارزیابی مستمر میزان تحقق اهداف گروه به صورت سالیانه و به روش 360 درجه انجام خواهد گرفت.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: