برنامه های عملیاتی، عملکردها و وظایف گروه

1) حوزه آموزشی

  • شرکت تمامی اعضاء هیئت علمی گروه در کارگاه های توانمندسازی آموزشی و پژوهشی
  • تامین امکانات لازم برای استفاده از وسایل کمک آموزشی و گسترش آموزش مجازی (حداقل 20 درصد دروس).
  • ارزشیابی برنامه های آموزشی گروه با همکاری اعضاء
  • تهیه طرح درسی برای تمامی واحدهای درسی در مقاطع مختلف
  • تکمیل پرونده ارزشیابی اساتید و دادن باز خورد ارزشیابی به تمامی اساتید جهت ارتقاء آموزشی
  • افزایش پست های هیئت علمی  و کارشناسی گروه
  • جذب هیئت علمی توانمند و کار آمد در گرایشهای جدید مرتبط با ایمنی، کیفیت و سلامت غذا
  • توسعه تحصیلات تکمیلی رشته بهداشت و ایمنی موادغذایی در گرایشهای جدید (حداقل 1 رشته جدید مورد نیاز کشور (علوم  و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی))
  • پذیرش دانشجوی خارجی  و دانشجو در دوره های پسا دکتری
  • آموزش نظری دانشجویان کارشناسی ارشد در زمینه دروس مرتبط با ایمنی موادغذایی،  کنترل کیفیت موادغذایی، روش تحقیق، سلامت غذا و ارتباط با صنعت غذا
  • آموزش عملی دانشجویان کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی موادغذایی در زمینه های مختلف ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی
  • همکاری آموزشی در دوره های بازآموزی تخصصی جهت فارغ التحصیلان رشته بهداشت و ایمنی موادغذایی در زمینه ایمنی و کنترل میفیت موادغذایی و ایجاد ایده های فناورانه

 

2)حوزه تحقیقات و فناوری

 

  • شرکت تمامی اعضاء هیئت علمی گروه در کارگاه های توانمندسازی پژوهشی
  • شرکت تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه در کارگاه های توانمندسازی پژوهشی
  • هدایت پایان نامه های دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد در جهت اولویتهای پژوهشی دانشگاه و نیاز های جامعه
  • جذب Grant داخلی و خارجی و انجام طرح مشترک با سایر نهاد ها و ارگان های داخلی و خارجی
  • عقد قرارداد همکاری با مراکز تحقیقاتی دانشگاه و سایر دانشگاهها
  • تربیت نیروهای کارآمد در ایمنی و بهداشت مواد غذایی جهت کنترل بیماریهای ناشی از غذا و در نتیجه ارتقا سطح بهداشتی و کیفی مواد غذایی در جامعه

 ارتقا کارآفرینی در گروه و دانش آموختگان:

  • جلب مشارکت ذینفع‌های پژوهش در صنعت غذا از جمله صنایع و بخش خصوصی، همکاری با  شرکت‌های دانش بنیان
  • ترغیب و ایجاد پتانسیل جهت تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و ارتباط با بازار کار
  • اطلاع رسانی و مشخص نمودن موقعیت‌های شغلی به دانش آموختگان
  • ارتقا مشارکت اعضای هیات علمی، فراگیران، دانش آموختگان و کارشناسان در تدوین برنامه‌های کار آفرینی در گروه

 توانمندی ها و صلاحیت های مورد انتظار از دانش آموختگان:

با مشارکت سایر گروههای مختلف آموزشی دانشکده انتظار می رود فارغ التحصیلان این توانمندیها را داشته باشند:

کارشناسی ارشد: کوشش در جهت ایجاد بستر مناسب برای گسترش و ترفیع علوم و صنایع غذایی، کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی از تولید تا مصرف، همچنین فراهم نمودن زمینه همکاری های علمی با افراد و مراکز علمی – پژوهشی، سازمان های دولتی و غیر دولتی داخلی و بین المللی براساس ضوابط دانشگاه

  • مهارت‌های ارتباطی-تعامل قبول مسئولیت فنی کارخانجات تولیدی و انجام آزمایشات کنترل کیفی و بهداشتی محصولات غذایی، بهینه سازی خطوط تولید و کاهش ضایعات،  ارایه فرمولاسیون های جدید غذایی با استفاده از اجزا  زیست فعال، کاربردهای تکنیک های مختلف فرمولاسیون در مقیاس صنعتی
  •  : مهارت‌های ارتباطی-تعامل، آموزش، پژوهش و نگارش مقالات علمی، تفکر نقادانه و مهارت‌های حل مسئله، سرپرستی و اجراء پروژه‌های مختلف تحقیقاتی، مهارت‌های مدیریت

ارزیابی مستمر میزان تحقق اهداف گروه  به صورت سالیانه و به روش 360 درجه انجام خواهد گرفت.