برنامه استراتژیک
اصول و ارزشهای گروه:
- نهادینه کردن اصول و کرامت انسانی، رعایت حقوق و مکارم اخلاقی با توجه به آموزه های دینی وحرفه ای.
- تقویت همگرایی و مشارکت ذی نفعان در برنامه ریزی، تصمیم گیری و سیاست گذاری ها
- ارتقای مستمر کیفیت و کمیت خدمات و فعالیت ها بر اساس اولویت های دانشگاه، دانشکده و نیازهای جامعه
- ارج نهادن به جایگاه والای علم و عالم
- مسئولیت پذیری و پاسخگویی در امور مربوطه
چشم انداز گروه:
گروه بهداشت و ایمنی موادغذایی بر آن است که در راستای دورنمای کلی دانشگاه و دانشکده با استفاده مناسب از توانمندی های علمی و عملی اعضای هیئت علمی گروه بهداشت و ایمنی موادغذایی و سایر گروههای دانشکده در پیشبرد اهداف آموزشی و تحقیقات و فراهم نمودن سطح بالایی از کیفیت آموزشی در این رشته در بین دانشگاه های جنوب کشور همچنین تربیت دانشجویان دانش مدار و مهارت محور با بالاترین میزان اشتغال در صنایع غذایی کشور و با تولید دانش مناسب در این زمینه و ارائه راهکارهای جدید در ارتقای سلامت و تربیت نیروهای توانمند، به یکی از گروههای برتر در سطح کشور تبدیل شود.
رسالت و هدف کلی:
گروه بهداشت و ایمنی موادغذایی تلاش دارد که با توجه به نیازهای جامعه، اسناد بالا دستی، رسالت کلی دانشگاه و دانشکده، با استفاده مناسب از توانمندیهای علمی و عملی اعضای گروه و با ارتقاء کمی و کیفی برنامه های آموزشی و پژوهشی گروه و دانشکده در جهت: تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در رشته های مرتبط با حوزه غذا و سلامت، و انجام پژوهش های فناورانه، کاربردی و پایه اثرگذار در این حوزه، گام برداشته و در نهایت باعث بهبود وضع کلی ایمنی و کیفیت موادغذایی و کاهش بار بیماریهای غذایی در سطح جامعه و ارتقاء جایگاه آموزشی و پژوهشی دانشکده در سطح کشور گردد. همچنین برخی از اهداف دیگر به صورت زیر می باشد:
- ارتقا کیفیت آموزش دانش آموختگان بهداشت و ایمنی مواد غذایی و علوم و صنایع غذایی از نظر مهارتهای علمی، عملی و کاربردی
- ارتقا کیفیت پژوهش
- ارتقا کیفیت بین المللی سازی و فراملی
- ارتقا کیفیت اعضای هیئت علمی گروه
- ارتقا کارآفرینی در گروه و دانش آموختگان
- جلب مشارکت نهادهای غیر دولتی و بخشهای خصوصی اعم از کارخانجات و مراکز تولیدی مواد غذایی و ... در حوزه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی گروه در دانشکده
اهداف اختصاصی - به ترتیب اولویت-:
ایجاد و برقراری ارتباط هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه
ارائه برنامه های آموزشی همسو با اهداف کلی برنامه های آموزشی دانشگاه و دانشکده
افزایش توانمندی اعضاء هیئت علمی گروه
توسعه و تجهیز سیستم های فن آوری اطلاعات و ارتباطات
جذب هیئت علمی توانمند و کار آمد در گرایشهای جدید این رشته
برقراری همکاری های پایدار و موثر با سایر گروه های آموزشی، مراکز علمی - تحقیقاتی و واحدهای مختلف ارائه کننده خدمات بهداشتی و درمانی در حوزه غذا و سلامت
ترجمان برون دادهای پژوهشی در جهت کاربردی نمودن آنها
توسعه تحصیلات تکمیلی بهداشت و ایمنی موادغذایی در گرایشهای جدید
ارتقاء مهارت های علمی و پژوهشی دانشجویان
جذب دانشجوی خارجی
محدودیت ها و نقاط ضعف گروه:
عدم بروز رسانی وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی آنالیتیکال
محدود بودن بودجه
عدم وجود پایلوت صنایع غذایی
پایین بودن انگیزه علمی دانشجویان
ضعیف بودن نسبی ارتباط بین بخشی
انجام طرحهای فناورانه
کم بودن پست های گروه (کارشناسی و هیئت علمی)
توانمندیها و نقاط قوت گروه:
- جایگاه ارزشمند گروه از نظر آموزشی و پژوهشی در سطح دانشکده و دانشگاه
- هیئت علمی توانمند و جوان
- همکاری و ارتباط با سایر اعضای هیئت علمی دانشگاه
- برگزاری کلاس های آنلاین و مجازی
- امکان تعامل بیشتر با مراکز علمی و تحقیقاتی در زمینه علوم و صنایع غذایی از طریق تفاهم نامههای همکاری
- امکان اعزام اعضای هیئت علمی گروه به فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور
- امکان اعزام کارشناسان گروه برای آموزش متدها و دستگاههای جدید آزمایشگاهی در حوزه کاری گروه
- امکان برگزاری سمینار و کنگرههای مرتبط با علوم و صنایع غذایی و غذاهای فراسودمند
- امکان جذب دانشجویان خارجی و پسا دکتری
- امکان ارائه خدمات آزمایشگاهی به سایر مراکز در قالب آزمایشگاه خدماتی
- وجود برنامه مدون و مشخص برای فعالیتهای آموزشی و پژوهشی
- وجود دوره های تحصیلات تکمیلی و ارتقاء دوره های فعلی در مقاطع MS و Ph.D.
- امکانات آزمایشگاهی، سخت افزاری و نرم افزاری مناسب
راهبردها:
- دوره های توانمند سازی و آموزشی دانشگاه
- توسعه و تجهیز آزمایشگاه های آموزشی و پژوهشی
- افزایش همکاری با گروههای مشابه دانشگاه
- جذب و افزایش تعداد هیئت علمی در گرایشهای جدید مورد نیاز
- توسعه تحقیقات کاربردی در جهت حل معضلات بهداشتی توسعه همکاری بین بخشی
- ایجاد فعالیتهای پژوهشی دانشجویی از طریق حمایت از واحدهای پژوهشی دانشجویی
- توسعه ارتباط علمی و پژوهشی برون مرزی
- ظرفیت سازی در حوزه طرحهای فناورانه
ارتقا کیفیت بین المللی سازی و فراملی:
- ایجاد جایگاه مناسبی برای مبادلات علمی میان محققین صنعت غذا در سطح بین المللی
- ارتباط مستمر با گروههای مرتبط در دانشگاههای بین المللی معتبر دنیا
- ارتقا مشارکت اعضای هیات علمی، فراگیران، دانش آموختگان و کارشناسان در تدوین برنامه های فراملی گروه
- تقویت مهارتهای زبان انگلیسی همکاران
- به روز رسانی مستمر سایت انگلیسی و به روز رسانی رزومه همکاران در سایتهای مربوطه
- تسهیل و ترغیب همکاران به استفاده از دوره ها و فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور
- تدوین و پیشبرد پروژههای مشترک با گروههای خارج از کشور
- برگزاری وبینارها، کنگرهها و نشستهای حضوری یا مجازی با فواصل زمانی مطلوب
مسیر پیش رو
فایل ها
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: