برنامه عملیاتی گروه

با عنایت به اینکه کنترل مواد خوردنی وآشامیدنی در سطح تولید وتوزیع از حساسیت ویژه ای برخورداربوده وخطرات بالقوه ای که ایمنی مواد غذایی را تهدید میکند درکشورمااندک نیست و وامروزه در کشورهای در حال توسعه حدو 3 ملیون کودک زیر5سال به دلیل اسهال حاد هرساله جان خودرا ازدست میدهندکه براساس برآورد های انجام شده 70% آن به دلیل مصرف غذا های آلوده می باشد ، با توجه به این مسئله می بایست در راستای ارتقائ سلا مت وایمنی وامنیت مواد غذایی روشهای جدیدتری را اتخاذ کردو با در نظر گرفتن شرایط موجوداستان ، بتوان شرایط مطلوبتری را رقم زد، تا به یاری حق وبه همت تلاشگران عرصه سلامت ، وبا هماهنگی های درون وبرون بخشی بتوانیم در مقابل خطر اتی که بطور بالقوه وبالفعل سلامت مردم را در معرض تهدید قرار میدهد شیوه های متناسب را اتخاذ نماییم ، لذا بررسی ذیل با استفاده از اطلاعات مربوط به نمونه های بررسی شده در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی استان به منظور ارزیابی کلی ازعملکرد در زمینه بهداشت مواد غذایی وکنترل مواد خوردنی وآشامیدنی در سالهای اخیر انجام گرفته که امید است راهگشای ما باشد

 

داشتن برنامه عملیاتی

برنامه ریزی روزانه جهت کنترل مواد خوردنی روآشامیدنی

وجود نیروی انسانی در مناطق تحت پوشش

انجام بازدید کمی بر اساس حدانتظار تعیین شده

تفویض اختیار برخی از اماکن تحت پوشش

امکان بهره بری از رسانه های جمعی در استان

وجود قوانین ودستورالعمل ها

حمایت مسئولین از اجرای برنامه

امکان بکار گیری روشهای کم هزینه با هماهنگی

تشکیل جلسات شورای سلامت وامنیت مواد غذایی و کمیسیو نهای بازرگانی استان وشهرستانها

 

 فرصتها :

حمایت روء سای شبکه و مراکز بهداشت از برنامه و وتهیه امکانات لجستیکی جهت انتقال نمونه ها به آزمایشگاه

وجود کارشناس تغذیه وبهداشت مواد غذایی در چارت تشکیلاتی بیمارستانها

وجود کارشنا سان کنترل مواد غذایی در شبکه

تشکیل شورای سلامت وامنیت مواد غذایی در استان

 

اهداف عملیاتی گروه

 

  • ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی گروه
  • رفع نیازهای علمی، تحقیقاتی و اجرایی صنایع مرتبط
  • تطابق و اصالح سرفصل دروس دوره کارشناسی ارشد با نیاز جامعه
  • تصویب اجرای دوره دکتری تخصصی رشته
  • تجهیز آزمایشگاه تخصصی گروه
  • سوگیری طرحهای تحقیقاتی گروه در راستای حل مشکالت جامعه و صنعت
  • تالش برای جذب گرنتهای پژوهشی
  • توسعه همکاری با مرکز تحقیقات ایمنی محصوالت بهداشتی
  • همکاری با مراکز تحقیقاتی و مرکز رشد دانشگاه
  • همکاری با صنایع غذایی و دارویی بهداشتی در راستای فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و امکان ایجاد اشتغال برای
  •        فارغ التحصیلان
  • همکاری با گروه بورد آموزشی وزارت بهداشت
  • تشویق دانشجویان و اعضاء هیئت علمی گروه در راستای تقویت بینش و منش فرهنگی و اخلاقی
  •