فایل ها
- ارشداپیدمیولوژی تغذیه( دکتر فاطمه برازجانی)
- زبان تخصصی ( دکتر فاطمه برازجانی)
- اصول کلی تغذیه .پزشکی ( دکتر فاطمه برازجانی)
- تغذیه نظام خدمات بهداشتی ( دکتر فاطمه برازجانی)
- مباحث جاری ارشد تغذیه( دکتر فاطمه برازجانی)
- مدیریت خدمات غذایی ( دکتر فاطمه برازجانی)
- اپیدمیولوژی تغذیه(دکتر سیما جعفری راد)
- طرح درس تغذیه بالینی(دکتر سیما جعفری راد)
- طرح درس تغذیه گروه های ویژه(دکتر سیما جعفری راد)
- طرح درس روش تحقیق پیشرفته دکترا(دکتر سیما جعفری راد)
- طرح درس اکولوژی تغذیه(دکتر سیما جعفری راد)
- اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه (دکتر سیما جعفری راد)
- پاتوفیزیولوژی-ارشد( دکتر بیژن حلی)
- پاتوفیزیولوژی-کارشناسی( دکتر بیژن حلی)
- طرح درس فیزیولوژی تغذیه-( دکتر سجاد خلیلی مقدم)
- طرح درس ایمنی و کیفیت لبنیات (دکتر سحر صباحی)
- طرح درس میکروب شناسی موادغذایی(دکتر سحر صباحی)
- طرح درس عفونت و مسمومیت غذایی(دکتر سحر صباحی)
- طرح درس میکروب شناسی موادغذایی-عملی(دکتر سحر صباحی)
- ایمنی و کیفیت گوشت و فرآورده های دامی(دکتر محمدرضا رستمی)
- طرح دوره رژیم درمانی 4( دکتر مرضیه زیلایی)
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: