امکانات و تجهیزات و توانمندی های گروه
امکانات آموزشی گروه تغذیه
• آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی
• آزمایشگاه شیمی موادغذایی
• آزمایشگاه ارزیابی تغذیه ای
توانمندهای گروه تغذیه :
1- ارائه و تدریس کلیه دروس مرتبط با علوم تغذیه در سطح دانشگاه.
2- مشاوره در زمینههای رژیم درمانی، صنایع غذایی و آزمایشگاههای مواد خوراکی و آشامیدنی.
3- انجام آزمایشات تخصصی در زمینه شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی.
4- انجام پژوهش های مرتبط با حیطههای علوم تغذیه و صنایع غذایی.
5- همکاری در طرحهای پژوهشی داخل و خارج از دانشگاه.
6- برپایی نمایشگاههای غذا و تغذیه در سطوح مختلف.
7- برگزاری کارگاهها و سمینارهای علمی و تخصصی در سطح استان.
8- همکاری مستمر با معاونتهای بهداشتی، غذا و دارو و درمان دانشگاه.
9- ارتباط مداوم با دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی وانستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور.
10- انجام آزمایشات مختلف میکروبی و شیمی مواد غذائی.
11- برگزاری دورههای آموزشی تغذیه برای افراد و خانوادههای کارکنان مؤسسات.
12- مشاوره علمی صنایع غذائی به کارخانجات و مراکز تولید و نگهداری مواد غذائی.
13- مشاوره علمی در زمینه تدوین استانداردهای مواد غذائی.
14- ارائه مشاوره تخصصی در زمینه مدیریت بخش غذائی.
15- ارائه مشاوره در زمینه ارزیابی وضعیت تغذیهای واحدهای صنعتی – نظامی.
فایل ها
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: