امکانات و تجهیزات و توانمندی های گروه

امکانات آموزشی گروه تغذیه

آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی

آزمایشگاه شیمی موادغذایی

آزمایشگاه ارزیابی تغذیه ای

 

توانمند‌های گروه تغذیه :

1- ارائه و تدریس کلیه دروس مرتبط با علوم تغذیه در سطح دانشگاه.

2- مشاوره در زمینه‌های رژیم درمانی، صنایع غذایی و آزمایشگاه‌های مواد خوراکی و آشامیدنی. 

3- انجام آزمایشات تخصصی در زمینه شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی.

4- انجام پژوهش های مرتبط با حیطه‌های علوم تغذیه و صنایع غذایی.

5- همکاری در طرح‌های پژوهشی داخل و خارج از دانشگاه.

6- برپایی نمایشگاه‌های غذا و تغذیه در سطوح مختلف.

7- برگزاری کارگاه‌ها و سمینارهای علمی و تخصصی در سطح استان.

8- همکاری مستمر با معاونت‌های بهداشتی، غذا و دارو و درمان دانشگاه.

9- ارتباط مداوم با دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی وانستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور.

10-  انجام آزمایشات مختلف میکروبی و شیمی مواد غذائی.

 11- برگزاری دوره‌های آموزشی تغذیه برای افراد و خانواده‌های کارکنان مؤسسات.

 12- مشاوره علمی صنایع غذائی به کارخانجات و مراکز تولید و نگهداری مواد غذائی.

 13- مشاوره علمی در زمینه تدوین استانداردهای مواد غذائی.

14-  ارائه مشاوره تخصصی در زمینه مدیریت بخش غذائی.

 15- ارائه مشاوره در زمینه ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای واحدهای صنعتی – نظامی.